Restablir la Contrasenya

Interhome

(0)
Passeig de Miramar, 140, 43830, Torredembarra, Tarragona
www.interhome.es

Amb més de 50 anys d’experiència i una qualitat avalada pel seu origen suís, Interhome és un dels principals proveïdors de cases i apartaments de vacances d’Europa, amb una oferta de 40.000 allotjaments turístics en 27 països.

A la província de Tarragona, compta amb representació local a Torredembarra, Cambrils, Miami Platja, l’Ametlla de Mar i l’Ampolla per prestar un servei de qualitat tant als propietaris dels allotjaments turístics com als clients que gaudeixen de les seves vacances a la Costa Daurada.

Interhome estableix contractes directament amb els propietaris dels allotjaments turístics ocupant-se de la comercialització, gestió de les reserves i atenció al client, facilitant al propietari tots aquells serveis orientats a mantenir els habitatges en perfecte estat.

Si vostè vol llogar una casa de vacances, amb Interhome trobarà l’allotjament adequat. Gaudeixi amb plena llibertat, intimitat i seguretat de les seves vacances en família o amics. El nostre equip a l’oficina de Torredembarra està desitjant poder donar-li la benvinguda aviat!

Contactar Propietari

Ressenyes (0)

  • Advanced Search

    Més Opcions de Cerca