Restablir la Contrasenya

Cerca Avançada
Més Opcions de Cerca

ASSOCIACIÓ D'ALLOTJAMENTS TURÍSTICS I ESTACIONALS DE TORREDEMBARRA

L’Associació d’Allotjaments Turístics i Estacionals de Torredembarra, es una Associació que representa al sector del Apartaments Turístics (AT), Habitatges d’Ús Turístic (HUT), Hotels i Càmpings de Torredembarra.

Va néixer l’any 2010, quan es va constituir jurídicament com a associació

Les finalitats de l’associació són promoure el coneixement i la difusió dels allotjaments turístics del municipi de Torredembarra així com la representació i defensa dels interessos del seus associats. En aquest sentit, les activitats que es realitzaran per aconseguir les finalitats proposades son:

Ostentar la representació, gestió i defensa dels interessos comuns dels seus membres.

1. Promoure la comunicació, convivència i solidaritat entre tots els seus membres i dirimir les qüestions i controvèrsies que es puguin suscitar entre ells amb motiu de l’exercici de la seva activitat professional
2. La defensa de l’empresa privada i economia de mercat i la promoció i defensa de la imatge pública dels associats com agents del sector turístic.
3. La promoció del sector així com la ordenació de l’activitat professional, la seva promoció en mercats interior i exteriors, el foment d’actuacions conjuntes, i altres d’anàloga naturalesa.
4. I en general, quantes iniciatives i finalitats siguin adients per afavorir el desenvolupament de l’activitat professional dels associats.

EMPRESES PARTICIPANTS

Litore Rental Homes

Logotip Interhome Torredembarra

Interhome

Hotel Paradís

Apartaments La Moga

Logotip Hostal Coca Torredembarra

Hostal Coca

Vols contactar amb l'associació? Envia'ns un missatge!