Restablir la Contrasenya

Cerca Avançada
Més Opcions de Cerca

TROBA EL TEU ALLOTJAMENT PERFECTE A TORREDEMBARRA

CAMPINGS
& BUNGALOWS

APARTAMENTS
I CASES

HOTELS
I HOSTALS

DESCOBREIX
TORREDEMBARRA

Un municipi a la costa del mediterrani amb un atractiu cultural, històric i natural. Quatre platges de sorra fina amb un entorn natural de costa únic, el far més alt de Catalunya, un nucli ple d'història i edificis emblemàtics i una cultura present tot l’any.

Un municipi a la costa del mediterrani amb
un atractiu cultural, històric i natural.
Quatre platges de sorra fina amb un entorn natural
de costa únic, el far més alt de Catalunya, un nucli
ple d'història i edificis emblemàtics i una cultura
present tot l’any.

COSTA
I PLATGES

NUCLI ANTIC
I POBLE

NATURA
I MUNTANYA

ACTIVITATS D'INTERÈS

PortAventura

Visita al Far de Torredembarra

Aqualeon

ASSOCIACIÓ D'ALLOTJAMENTS TURÍSTICS I
ESTACIONALS DE TORREDEMBARRA

L’Associació d’Allotjaments Turístics i Estacionals de Torredembarra, es una Associació que representa al sector del Apartaments Turístics (AT), Habitatges d’Ús Turístic (HUT), Hotels i Càmpings de Torredembarra.

Va néixer l’any 2010, quan es va constituir jurídicament com a associació

Les finalitats de l’associació són promoure el coneixement i la difusió dels allotjaments turístics del municipi de Torredembarra així com la representació i defensa dels interessos del seus associats. En aquest sentit, les activitats que es realitzaran per aconseguir les finalitats proposades son:

1. Ostentar la representació, gestió i defensa dels interessos comuns dels seus membres.

2. Promoure la comunicació, convivència i solidaritat entre tots els seus membres i dirimir les qüestions i controvèrsies que es puguin suscitar entre ells amb motiu de l’exercici de la seva activitat professional

3. La defensa de l’empresa privada i economia de mercat i la promoció i defensa de la imatge pública dels associats com agents del sector turístic.

4. La promoció del sector així com la ordenació de l’activitat professional, la seva promoció en mercats interior i exteriors, el foment d’actuacions conjuntes, i altres d’anàloga naturalesa.

5. I en general, quantes iniciatives i finalitats siguin adients per afavorir el desenvolupament de l’activitat professional dels associats.

Logotip Hostal Coca Torredembarra
Logotip Interhome Torredembarra
Logotip Hotel Paradís Torredembarra