Réinitialiser le mot de passe

Recherche avancée
Més Opcions de Cerca

TROUVEZ L’ENDROIT IDÉAL POUR SÉJOURNER À TORREDEMBARRA

CAMPING
& BUNGALOWS

APPARTEMENTS
ET MAISONS

HÔTELS
ET AUBERGES DE JEUNESSE

DÉCOUVRIR
TORREDEMBARRA

Une municipalité sur la côte méditerranéenne avec un attrait culturel, historique et naturel. Quatre plages de sable fin avec un environnement naturel de côte unique, le plus haut phare de Catalogne, un noyau plein d’histoire et de bâtiments emblématiques et une culture présente toute l’année.

Une municipalité sur la côte méditerranéenne avec
une attraction culturelle, historique et naturelle.
Quatre plages de sable fin avec un environnement naturel
de la côte unique, le plus haut phare de Catalogne, un
plein d’histoire et de bâtiments emblématiques et d’une culture
toute l’année.

CÔTE
ET PLAGES

VIEILLE VILLE
ET VILLAGE

NATURE
ET MONTAGNE

ACTIVITÉS D’INTÉRÊT

PortAventura

Visite du phare de Torredembarra

Aqualeon

ASSOCIATION DES HÉBERGEMENTS TOURISTIQUES ET
TORREDEMBARRA SAISON SAISONNIÈRE

L’Associació d’Allotjaments Turístics i Estacionals de Torredembarra, es una Associació que representa al sector del Apartaments Turístics (AT), Habitatges d’Ús Turístic (HUT), Hotels i Càmpings de Torredembarra.

Va néixer l’any 2010, quan es va constituir jurídicament com a associació

Les finalitats de l’associació són promoure el coneixement i la difusió dels allotjaments turístics del municipi de Torredembarra així com la representació i defensa dels interessos del seus associats. En aquest sentit, les activitats que es realitzaran per aconseguir les finalitats proposades son:

1. Ostentar la representació, gestió i defensa dels interessos comuns dels seus membres.

2. Promoure la comunicació, convivència i solidaritat entre tots els seus membres i dirimir les qüestions i controvèrsies que es puguin suscitar entre ells amb motiu de l’exercici de la seva activitat professional

3. La defensa de l’empresa privada i economia de mercat i la promoció i defensa de la imatge pública dels associats com agents del sector turístic.

4. La promoció del sector així com la ordenació de l’activitat professional, la seva promoció en mercats interior i exteriors, el foment d’actuacions conjuntes, i altres d’anàloga naturalesa.

5. I en general, quantes iniciatives i finalitats siguin adients per afavorir el desenvolupament de l’activitat professional dels associats.